Tandläkare Turkiet Antalya

Turkiet har länge blivit inte bara en plats för en årlig semester, utan också en mycket populär destination för tandläkarturism. Här är huvudorsakerna till detta:

  • material av hög kvalitet,
  • professionalismen hos tandläkare i Turkiet ,
  • lågt pris för tandvårdstjänster (i förhållande till priserna på europeiska tandvårdskliniker).

Tusentals utländska patienter kommer årligen till Antalya för att få snabba och kvalificerade tandvårdstjänster av varierande komplexitet. Dessutom är tandbehandling i Antalya en unik möjlighet att kombinera högkvalitativ behandling och proteser med en bra semester.

Att hitta en tandläkare i Turkiet är en viktig fråga både för dem som vill besöka en förebyggande kontroll och för dem som behöver hjälp med att lösa specifika problem.

Dental Clinic i Turkiet tillhandahåller alla typer av förebyggande och terapeutiska tjänster. Vår klinik har modern medicinsk och diagnostisk utrustning, som gör att du snabbt och effektivt kan lösa de mest komplexa problemen i munhålan. Våra prioriteringar är garanterad kvalitet och överkomliga priser för tjänster.

Varför ska du välja vår tandläkare från Dental Clinic Turkey?

Här är faktorerna som gör oss till de obestridda ledarna bland andra kliniker:

Högteknologisk utrustning och kvalitetsmaterial

I vårt arbete fokuserar vi på strikta kvalitetsstandarder och modern teknik inom tandvården. Vi har de mest erfarna och kvalificerade tandläkarna i Turkiet. Vi använder kvalitet, beprövad medicinering, utrustning och modern teknik.

Rättvisa priser

Vi håller oss till ett tydligt prissystem. Våra patienter vet alltid hur mycket och vad de betalar för. Vi gör en noggrann diagnos och upprättar en optimal individuell behandlingsplan . Därmed sparar vi dig från onödiga procedurer och utgifter.

Kvalitetsgaranti

Vår tandklinik i Antalya ger 5 års garanti på kronor och faner och livstidsgaranti för tandimplantat. För din sinnesfrid är alla villkor och garantiperioder fastställda i det officiella avtalet. Du kan vara säker på att alla åtaganden från vår sida kommer att uppfyllas och du kan alltid ansöka om garantiservice.

säkerhet

Alla medicinska manipulationer på vår klinik utförs under sterila förhållanden, med förbehåll för alla sanitära och hygieniska standarder. Varnings- och brandsläckningssystem fungerar korrekt på kliniken.

Tandvård utan smärta och stress

Vi värdesätter din tid, och därför gör vi allt för att bygga en långsiktig och förtroendefull relation. Vi vill bara ge dig positiva känslor och skapar förutsättningar för maximal känslomässig och fysisk komfort för våra patienter. För dig har vår klinik en bekväm relaxavdelning, gratis drycker och tidningar.

För utländska patienter tillhandahåller vi transfer- och boendetjänster. Dessutom erbjuder vi gratis transfer från hotellet till kliniken och tillbaka. Under hela behandlingstiden ger vi stöd och hjälp. Vi kommer att tillhandahålla en behandlingsuppskattning på engelska eller ditt språk.

Hur startar man behandlingsprocessen?

För att påbörja behandling på vår tandklinik i Antalya eller för att få ytterligare information kan du kontakta oss per telefon eller genom att fylla i formuläret på hemsidan. För att kunna göra en preliminär diagnos kan vi behöva ett foto och/eller röntgen av dina tänder.

Du kan skicka det via e-post. Därefter kan vi göra en preliminär uppskattning och upprätta en individuell behandlingsplan samt sätta ett datum för ditt besök.

Patienter som har anförtrott oss med sina leenden en gång, vänder sig igen vid behov tandvård. De vet att våra tandläkare i Turkiet kommer att ge ett uppmärksamt värdskap, ett individuellt förhållningssätt och exceptionellt högkvalitativ behandling.

Vår prioritet är dina friska tänder. När allt kommer omkring är det inte bara vackert, utan det är också en garanti för god allmän hälsa i många år.