Tandvård & Behandlingar

Estetisk tandvård i hjärtat av Antalya

En riktig specialist inom tandvård har etablerat sig mitt i Antalya-DTG Tandläkare . Flaggskeppet för den prestigefyllda turkiska kliniken är Dt Zeynep Güner Şengün . Med omsorg, empati och skicklighet får den utbildade läkaren sina patienters tänder i toppform. Han får aktivt stöd från sitt team. Med kombinerade krafter och de modernaste teknikerna arbetar de mot ett perfekt leende .

Det är dock inte bara DTG tandvård hängivenhet som lämnar ett bestående intryck. De anställdas stora erfarenhet lämnar heller inget övrigt att önska. Både Dr . Ezgi Tonka och hans team har minst 10 års relevant yrkeserfarenhet .

Från faner till implantat till klassiker som rotbehandling – du behärskar ditt hantverk här. Patienten känner sig desto mer bekväm på behandlingsstolen. För han kan vara säker: på DTG tandvård är han i de bästa händerna i antalya.

Erfarenheten och den familjära atmosfären på kliniken är inte bara väl mottagna i Turkiet. De är också mycket populära utomlands. Oavsett om det är i Turkiet, Polen, Italien, Nederländerna, Schweiz eller USA – patienter kommer till den turkiska metropolen från hela världen. För ingen resa är för långt för ett Hollywood-leende.

När det kommer till tandestetik får DTG tandvård mycket beröm. Inte konstigt, eftersom de tandestetiska behandlingarna i Turkiet banar väg för ett fantastiskt vackert leende. Framgångens hemlighet: här får patienten en behandling som passar honom. Teamet väljer den perfekta terapin med största omsorg och precision:

faner:

De fina keramik- och plasthöljena har en diameter på upp till en millimeter. De sveper runt tandstrukturen som en ömtålig andra hud och lyser upp patientens leende. Men innan fjällen kan fästas på framsidan av tänderna måste emaljen nötas något. Faner är idealiska för defekter på framtänderna som frakturer, kariesskador och missfärgningar . Oegentligheterna elimineras på rekordtid.

Lumineers:

De är de bästa faner på marknaden. De omsluter tanden som en fläkt av ingenting. Den stora fördelen: tack vare den lilla diametern på endast 0,3 millimeter behövs ingen skärpning . Det är inte för inte som Lumineers anses vara det mjuka alternativet till klassiska faner.

tandimplantat:

Tandimplantat är ett alternativ för tandlossning eller betydande storleksskillnader som begränsar förmågan att tugga. Den behandlande läkaren gör ett hål i käkbenet för att göra plats åt implantatet. Han för sedan försiktigt in protesen .

Förutom estetiska tandbehandlingar i Turkiet erbjuder DTG tandvård även klassiska tandbehandlingar , nämligen:

  • tandfyllningar
  • rot kanaler
  • tandkronor
  • Tandproteser i Turkiet
  • broar
  • Bleka