Tandimplantat i Turkiet

Vårt specialisttandläkarteam, välkända inom sitt område, har många års erfarenhet av behandlingar som; Tandimplantat, datorstyrda implantat, tandfasader, smink och estetisk tandvård. Vi är stolta över att vara den mest erfarna kliniken i Antalya, speciellt för speciell implantatkirurgi, för vilken vi erbjuder livstidsgaranti, vilket är en viktig punkt för våra utländska patienter när de tänker på tandimplantat i Turkiet.

Vi på “DTG Tandläkare Antalya” har tillhandahållit tandimplantatbehandlingar till våra internationella patienter sedan år 2000. Patienter har kommit till vår klinik i Turkiet från hela världen för sin behandling.

Med nitton års erfarenhet i Turkiet vet vi hur viktigt det är att erbjuda komfort till våra patienter samtidigt som de genomgår vår kvalitetstandbehandling. Ett sådant exempel är att vi erbjuder generell anestesi till våra patienter med tandvårdsfobi. Detta administreras till patienter av erfarna anestesiologer åtföljda av professionella sjuksköterskor i en av våra två sjukhusstandardoperationssalar.

Vi erbjuder endast de bästa internationellt erkända implantatmärkena.

Våra specialisttandkirurger har utfört över 67 000 tandimplantatingrepp. Denna erfarenhet, tillsammans med den senaste tekniska tandtekniska utrustningen, gör att vi kan erbjuda en unik tandhälsoupplevelse till de patienter som besöker vår tandklinik.

Vi garanterar våra patienters tillfredsställelse inte bara med standarden på vården, utan också med priserna, som är cirka 70 % billigare än i Storbritannien, USA och europeiska länder. Och det över hela linjen, oavsett om patienten behöver ett enstaka implantat eller en fullständig implantatrestaurering av över- och underkäken.

Varför är Turkiet för mina tandimplantat?

 • För det första är kostnaden för tandimplantat betydligt lägre än i Storbritannien och andra europeiska länder. Genom att följa Europeiska gemenskapens hälsostandarder erbjuder vi tandvård av hög kvalitet med samma medicinska standard till 70 % lägre kostnad. De flesta av våra internationella patienter söker specialiserad sjukvård som kanske inte är tillgänglig eller otillräcklig i deras hemland, också för att undvika långa väntetider och höga priser.
 • Vi använder tandimplantat av högsta kvalitet klass A från märken i Schweiz, Tyskland och USA, som kommer med livstidsgaranti. Vi erbjuder även våra patienter datorstyrda implantat som kräver mindre operation, mindre obehag, inga svullnader och inga stygn. “DTG Tandläkare Antalya Mun- och Tandhälsocenter” har utfört tandimplantatoperationer i många år.Zeynep Güner, som är verkställande direktör för DTG Tandläkare Antalya, har 39 års erfarenhet av tandläkare. Han är den första tandkirurgen att lägga till och använda volymtomografiteknologi och datoriserade implantatsystem i Antalya.
 • Vi erbjuder ett högkvalificerat tandvårdsteam baserat i Antalya, som använder den senaste tandtekniken och implantat av internationell standard.
 • Med allt under ett tak kan vi erbjuda högkvalificerade implantatbehandlingar på kortare tid än andra kliniker och andra länder.
 • För att garantera våra patienters tillfredsställelse erbjuder vi implantat från ledande internationella varumärken.
 • Vi erbjuder livstidsgaranti för våra tandimplantat.
 • Före behandlingens start presenteras patienten för en personlig behandlingsplan och en kostnadsredovisning. Alla förmåner, villkor och avgifter i denna behandlingsplan är fasta. Oavsett vad som händer under behandlingen ändras inte kostnadsberäkningen. Kontakta oss omedelbart för giltiga betalningsmetoder och motsvarande betalningsvillkor.
 • Om patienten har några tvivel innan han kontaktar oss, skickar vi dem vidare till vår patientnöjdhetstjänst på vår hemsida. Här kan den framtida patienten kolla andra internationella patienters tankar om sin behandling hos oss.
 • ”DTG Tandläkare Antalya Mun- och Tandvårdscentral” har två interna och fullt utrustade operationssalar där den allmänna anestesin för patienter med tandfobier utförs på ett säkert sätt.
 • Sedan år 2000 har vi framgångsrikt behandlat 67 000 internationella patienter med tandimplantat.
 • Patientens tandläkarsemester ger gott om tid mellan tandläkarbesöken för att njuta av en semester i Antalya med omnejd.

Vad är ett tandimplantat?

 Tandimplantat är titanskruvar som sätts in i käkbenet i stället för de förlorade tänderna, klassas av kroppen som vävnadsvänliga och tar genom kopplingen med benvävnaden den naturliga tandrotens funktion. Operationen kan utföras under lokalbedövning utan smärta eller obehag.

Implantat ger bättre tal- och tuggfunktion än kronor och proteser och ger ditt ansikte en naturlig look. Implantatet är en behandlingsmetod som kan användas i alla åldrar. Benutveckling måste endast slutföras hos ungdomar. Detta förekommer hos flickor upp till 16-17 år och hos pojkar upp till 18 år.

Det finns ingen övre åldersgräns för vuxna. Det kan användas på människor i alla åldrar som har ett allmänt hälsotillstånd. Äldre människor behöver tandimplantat oftare eftersom de tappar fler tänder och deras käkben smälter.

Ett implantat har tre enheter;

 1. Implantatet: Det är en struktur gjord av titan.
 2. Distansen: Den skruvas fast i titanroten i benet och bildar ett stöd för protesen som ska fästas.
 3. Kronan: Den nya permanenta tanden.

Tack vare volymetrisk tomografi kan vi noggrant mäta deras ben. För närvarande, med den senaste tekniken, är det icke-kirurgiska implantatet både smärtfritt och kontinuerligt. Med minimala kirurgiska ingrepp erbjuder vi friska och lätthärdbara implantat. Så du kan få en ny tand på bara en minut. A klass implantaten som vi använder kommer från internationella varumärken och tillverkas i Schweiz, Tyskland och USA.

Hur många tänder kan ersättas med tandimplantat?

Det finns ingen gräns för hur många tänder som kan bytas ut i en frisk mun. Varje tand behöver inte bytas ut. De kan ersätta vissa tänder och koppla ihop dem. Det finns många möjligheter.

Med tandimplantat kan vi byta ett helt tandbälte eller en hel tandrad och till och med en komplett tandöppning. Om dina övre tänder saknas krävs 8-10 implantat. Du kan byta ut vilka tänder som helst med implantat. Det rekommenderas dock inte att ersätta varje tand individuellt med ett tandimplantat.

Vad behöver du veta om tandimplantat?

Det finns fyra saker du behöver veta om tandimplantat:

 • Tandimplantat har en hög framgångsfrekvens. I allmänhet har de en uppskattad framgångsfrekvens på 98 %, men detta beror på tandläkarens skicklighet, patientens hälsa och vilken del av käkbenet som implantatet ersätter.
 • Tandimplantat, som fästs med en krona, verkar identiska med patientens naturliga tänder, de är anpassade till de naturliga tänderna, till utseende och känsla.
 • Att äta med implantatet är ganska lätt eftersom det fäster i käken. Det finns inga svårigheter eller obehag när man äter, och med standardproteser är det ingen halka eller fall.
 • Implantaten erbjuder som om de är en ersättning för en tandrot. När roten på en tand saknas kommer käkbenet gradvis att börja förlora benmassa och täthet. Det händer med standardbro och protes. Med tandimplantat behandlas titanskruven som om den vore en konstgjord tandrot. Käkbenet måste tvingas att roten fortfarande är på plats och ny vävnad börjar bildas runt den, vilket förhindrar att käkbenet försämras.

Tandimplantat behöver inte hjälp av friska tänder för att fästa en tandprotes. Bron, krona eller protes kan fästas säkert på titanimplantatet utan att störa andra friska tänder.

Fördelar med tandimplantatbehandling i Turkiet

 • Utseendet, funktionen och känslan av implantatet är precis som en naturlig tand.
 • Det är mycket mer estetiskt i längden.
 • Det finns ingen möjlighet att ruttna.
 • Den är mer hygienisk och lättare att rengöra än en bro.
 • Dental Plate över implantat ger bättre tugg- och talfunktion än traditionella proteser.
 • Tack vare implantatet kan tanddefekter elimineras utan att vidröra de intilliggande friska tänderna.
 • Det förhindrar benförlust och tandköttssjukdomar.
 • För patienter med normala proteser som genomgår implantation tillhandahålls en komplett protes som stöds av implantat, vilket förbättrar patientens livskvalitet.
 • Behandlingen är upp till 70 % billigare än i europeiska länder och USA.

Efter implantation

Många patienter kan återvända till det sociala livet samma dag efter implantationen. För att implantatet ska växa ihop med käkbenet är det nödvändigt att vänta 2 till 4 månader innan man fäster den sista kronan eller bron.

Kan jag känna smärta när jag sätter in ett implantat?

Som med alla tandbehandlingar, är det ingen smärta under tandimplantatbehandling om lämplig bedövningsmetod används.

Tandimplantatbehandling hos patienter som är rädda för lokalbedövning eller har en överdriven gag-reflex kan också utföras under narkos. Efter behandlingen kan det uppstå smärta liknande den efter tandutdragning. Denna smärta, som vanligtvis känns på kvällen efter tandimplantatbehandling, kan lindras med ett enkelt smärtstillande medel.

Kan implantatet användas på vilken patient som helst?

Det kan användas på alla med god allmän hälsa implantat. Så länge patientens allmänna hälsa är god. Det finns ingen övre åldersgräns för att förhindra implantatet. Men implantatet kanske inte är lämpligt för de mycket unga patienter vars bentillväxt ännu inte är fullständig.

Implantatskruvar har en viss tjocklek och bredd. Av denna anledning måste käkbenet ha en lämplig höjd och bredd för dessa implantat.

Dessutom är benets kvalitet en av faktorerna som påverkar implantatets framgång. Det påverkar implantatets framgång negativt eftersom benet är för hårt eller för mjukt. Dessutom är tandköttet och intilliggande anatomiska strukturer viktiga vid applicering av tandimplantat.

ÄR IMPLANTATBEHANDLING LÅNGVARIG?

Studierna om implantatet är baserade på tidigt 1800-tal. Idag finns det implantat som har tillverkats nästan perfekt över hela världen och som har utvärderats kliniskt i 35 till 40 år.

Implantaten kan sitta kvar i munnen under mycket lång tid utan problem om lämpliga implantat görs i rätt fall och patienten har visat korrekt munhygien.

ÄR DENTALIMPLANTAT SANNOLIKS ATT SLÅS?

Innan tandimplantatbehandling måste patientens allmänna hälsa vara känd. Vid vissa sjukdomar (som diabetes mellitus) bör implantation undvikas.

Dessutom är framgångsfrekvensen för implantat lägre hos rökare och personer som inte är uppmärksamma på munhygien. Området som ska implanteras bör dock bedömas mycket bra.

Om ett bra jobb görs vid behandlingen av tandimplantat och patienten uppmärksammar det tillräckligt, kan implantaten i munnen förbli oproblematiska i många år.

ICKE-KIRURGISKA IMPLANTAT (DATORVEILEDD IMPLANTOLOGI)

Dentala simuleringsprogram och kirurgiska vägledningsapplikationer är fördelarna med teknikutveckling. Att planera tredimensionella bilder eliminerar osäkerheter och risker. Med hjälp av de utvecklade apparaterna kan kirurgiska instruktioner skapas för högkänslig planering.

Den största fördelen med detta system är att planering med ett 3-dimensionellt program ger möjlighet att se ocklusionen i laboratoriemiljön utan att instruera patienten att använda den. För att korrigera de lokaliserings- och vinkelfel som kan uppstå beroende på färdigställandet kan många omplaneringar göras och kompletteras genom att visa dem i modellen.