Varför Ska Du Resa Till Turkiet För Tandimplantat?

Vill du ha ett miljondollarleende men har inte råd? Är du irriterad över dina saknade tänder? Tandimplantat kan vara en lösning på båda dessa problem.

Tandimplantat är en form av tandersättning som kan användas för att ersätta saknade tänder. Ett implantat består av tre grunddelar: en implantatpost, som fungerar som ersättning för tandroten, en tandprotes, t.ex. B. en tandkrona, och en snäppkoppling, som förbinder de båda delarna. Proceduren består av två delar: I den första delen sätts implantatet in i tandköttet och snäppkopplingen skruvas i. I andra halvlek sätts kronan på.

Mellan de två halvorna av behandlingen finns en läkningsfas där implantatet kan växa in i benet. Detta kan vara mellan 4 och 6 månader. Kolla in vår guide till tandimplantat för mer information om proceduren.

 Men vad gör Turkiet till ett av de bästa länderna för tandimplantat? Vi har sammanställt en lista med 3 anledningar till varför Turkiet bör vara din föredragna destination för denna behandling.

1. En fantastisk chans att upptäcka ett stycke historia 

Istanbul är en av de största städerna i Turkiet och ligger geografiskt i både Asien och Europa. Staden är förbunden med Bosporenbron och är hem för många antika platser som Hagia Sofia-museet eller Blå moskén. Det erbjuder fantastisk arkitektur, konst och trendig shopping på ett ställe – den idealiska formeln för en oförglömlig semesterupplevelse.

2. Hög kvalitet utan att betala en förmögenhet

Kostnaden för tandimplantat är notoriskt hög, men att få behandling i Turkiet kan spara upp till 60 % av vad du normalt skulle betala hemma. För många människor är detta den främsta anledningen till att resa till Turkiet. Även om behandlingen är billigare går det inte att kompromissa med kvaliteten på behandlingen. Klinikerna och tandläkarna är internationellt erkända och personalen är mycket erfaren. Detta säkerställer att du behandlas med respekt.

3. Du kan passa in din behandling i ditt schema

De flesta procedurer kräver långa väntetider som du kanske inte vill stå ut med. Genom att välja behandling i Turkiet kan du välja de datum och tider som passar dig bäst. På så sätt blir du mer bekväm och kommer inte att förlora värdefull tid.

Vi vet att det kan vara skrämmande att resa utomlands för behandling. Det är precis där vi kan hjälpa till. GMCare går den extra milen för dig genom att utföra omfattande forskning på kliniker och tandläkare. Vi tillämpar en rigorös granskningsprocess och ger dig endast information om kliniker som är ackrediterade, etablerade och där patienterna är prioriterade.

Tandimplantat kräver tid, ansträngning och uthållighet. Förfarandet kräver minst två besök på kliniken, en gång för placeringen av implantatet och en annan gång för placeringen av den slutliga kronan. Väntetiden kan vara upp till sex månader, men är längre om du behöver ett bentransplantat. Men oroa dig inte! Vi har dig täckt. Vi har satt ihop unika behandlingspaket med våra Global Medical Care godkända tandläkare för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Många av dessa paket inkluderar extrafunktioner som boende, flygplatshämtning och transfer till och från kliniken. Allt du behöver göra är att hitta ett flyg som passar dig. Vi säkerställer att du får en trevlig upplevelse och får kvalitetsbehandling till ett rimligt pris. Kontakta oss nu för en kostnadsfri, icke bindande bedömning.