Söker du en tandläkare nära Antalya?

Vår tandklinik i Muratpaşa, Antalya erbjuder estetiska och restaurerande tandbehandlingstjänster i en mysig och varm miljö. Det primära målet för vår klinik är att erbjuda prisvärda tandvårdstjänster med hög patientnöjdhet, utan att kompromissa med de innovativa och högkvalitativa standarderna.

Alla implantat och kronor som används på vår klinik är garanterade och certifierade. Dessutom kommer varje behandling med en belåtenhetsgaranti.

Utöver vårt huvudkontor i Antalya har vi två dotterbolagskontor i Esenler och Bagcilar.

Vårt motto är: Det är allas rätt att ha friska tänder till rimliga priser!

Vår huvudfilial i Antalya är fyra våningar och består av sju enheter. Alla våra rum är stora och har utsikt över den berömda avenyn Vatan.

Varje våning har ett väntrum och erbjuder den nödvändiga komforten för patienterna.

Varför DTG Tandläkare Antalya?

Vi använder den modernaste utrustningen och har laboratorier med standarder som uppfyller våra kriterier. För att uppnå ett hälsosamt, långvarigt och estetiskt tilltalande resultat samtidigt som du skyddar din tandstruktur använder vi material av högsta kvalitet som finns tillgängligt, oavsett kostnad.

En av de viktigaste faktorerna inom tandvården är behandlingens konsekvens och fullständighet. Efter behandlingen kommer alltid en individuell patientvårdare att finnas vid din sida.

Vi har ett känsligt team för patienter med dentofobi (tandläkarrädsla).

På vår klinik erbjuder vi varumärkesoberoende och opartiska behandlingar. Tack vare vårt objektiva förhållningssätt upplever våra patienter en ekonomisk och effektiv behandling.

Kort sagt, vi är en klinik som ger heltäckande, kvalitativ och prisvärd tandvård under ett tak för alla dina behov.