Smile Design i Turkiet

En persons leende är en viktig del av icke-verbal kommunikation. Med ett leende får folk vänner, hittar sitt livs kärlek och till och med gå uppåt på karriärstegen. Ett friskt och vackert leende kommer också att påverka utseendet och ge en känsla av självförtroende. Men hur är det med dem som av en eller annan anledning inte har ett Hollywood-leende ? Modern smile design-teknik och våra erfarna tandläkare kommer att rädda.

Vad är smile design?

Varje leende är privat. Därför är det mycket viktigt att det matchar ansiktets proportioner och form, personlighet och patientens ålder. Smile Design är en modern teknik inom estetisk tandvård som gör att varje patient tillsammans med tandläkaren kan skapa den perfekta lösningen för sitt leende.

Leendedesignen gör att våra tandläkare kan planera restaureringen av de främre tänderna genom att använda ett individuellt tillvägagångssätt för varje patient. Det är mycket viktigt att tekniken tillåter patienten att direkt delta i processen att skapa sitt framtida leende.

Varför behöver jag en leendedesign?

Leendedesignen låter dig lösa ett antal problem relaterade till tändernas estetik och funktionalitet. Här är några av dem:

Malocklusion;

  • Förlust av främre tänder;
  • Ojämna eller deformerade tänder;
  • Atrofi av benvävnad och en förändring i ansiktsformen;
  • Chips och sprickor i tänderna;
  • Brist på glans och oestetisk färg på emalj; etc.
  • Dessutom gör leendedesignen det möjligt för patienten att kommunicera ohämmat och leda en välbekant livsstil, känna självförtroende.
  • Hollywood-leende gör dig visuellt yngre. Denna effekt uppnås genom att ändra leendelinjen, höjden på bettet, formen och färgen på tänderna.

Hur kan jag få ett Hollywood-leende?

Vår tandklinik betjänar inte bara lokala utan även utländska patienter. Även om du är långt från vår klinik kan du redan börja processen med att få ett Hollywood-leende med vår hjälp.

Det första du behöver göra är att kontakta oss per telefon eller genom att fylla i ett särskilt formulär på sajten. För att designa ett leende behöver vi bilder på dina tänder som tydligt visar deras struktur och skick. Dessutom kan det i vissa fall krävas röntgen. Du kan få det gjort på London CT Center.

Efter att ha tagit emot och analyserat dina tandfoton kommer vi att stå redo att ta emot dig på vår tandvårdsklinik Turkiet . Vi tillhandahåller flygplatstransfer och boende för utländska patienter.

Smile design stadier

Liksom alla processer involverar designen av ett leende flera steg. Hela behandlingsprocessen tar 5-7 dagar.

Steg 1: Diagnostik
Vår tandläkare gör en primär kontroll och konsultation, identifierar förekomsten av problem och gör upp en behandlingsplan.

I detta skede tar tandläkaren hänsyn till patientens önskemål, diskuterar utseendet på ett framtida leende. Därefter analyserar vi bettegenskaperna, tändernas form, läppposition och andra parametrar. Då erbjuder vi patienten det bästa alternativet för ett framtida leende vad gäller estetik och funktionalitet.

Steg 2: Förbereda och utföra permanent modell
All data som erhållits i de föregående stegen tas med i beräkningen när du gör en modell av ditt framtida Hollywood-leende. Detta är det sista steget av leendedesignen, under vilken tandläkaren fixar en ny permanent modell av tänder i munhålan.

Det är värt att notera att leendedesignproceduren är rätt för alla patienter över 20 år och har inga speciella kontraindikationer. Proceduren är snabb och bekväm och kräver inga ytterligare manipulationer. Undantaget är förekomsten av tandköttssjukdom, karies eller tandsten hos patienten. I det här fallet, innan vi applicerar en ny modell av tänder, kommer våra tandläkare att utföra den nödvändiga behandlingen.