Hur ska Hollywood-leendet vara?

Nuförtiden blir det viktigare och viktigare att ha ett estetiskt leende. Hollywood-leendet låter dig uppnå ett felfritt, estetiskt och mätt leende för detta behov, och detta leende betyder friska tänder med symmetriska läppar för dig. Det kan utföras för män och kvinnor.

Med detta Hollywood-leende blir de övre tänderna rakare och framtänderna kommer ännu mer fram. De nedre framtänderna ska inte synas när du skrattar, och den främre tanden ska synas. Dina läppar ska vara symmetriska och ska även täcka ditt tandkött.

Samtidigt ska dina tänder följa ditt leende på ett hälsosamt och snyggt sätt. När du designar Hollywood-leendet, tas nästan alla ansiktsproportioner och detaljer i beaktande. Även egenskaper som strukturen och utseendet på dina tänder och tandkött, din ansiktsfärg, hud och kön hålls också i åtanke. Med tanke på alla dessa detaljer är det säkerställt att du får hollywood-leendet med maximal effektivitet.

Hur mycket tid krävs för Hollywood Smile Design i Antalya?

Medan leendedesignen i Hollywood tar mycket kort tid för vissa människor, kan det ta längre tid för vissa personer beroende på de procedurer som ska utföras. Så varaktigheten kan variera från patient till patient. Om du till exempel har problem relaterade till ditt tandkött eller tänder som karies etc. kan processen ta längre tid eftersom dessa bör behandlas först. Om dina tänder behöver implantat eller andra implantatliknande behandlingar tar hela processen naturligtvis ännu längre tid. Med tanke på alla dessa faktorer varierar längden på Hollywood Smile i Antalya mellan 5 och 15 dagar. Så denna period är inte en bestämd period och kan öka eller minska med de personliga behandlingarna.

Orsakar Hollywood Smile Design i Antalya smärta eller värk?

Alla dessa procedurer och din idealiska leendeplanering tillämpas med designen speciellt framtagen för dig. Behandlingar för Hollywood Smile på vår klinik i Antalya orsakar inte smärta eller värk på något sätt, eftersom metoder som anestesi eller smärtfria injektioner används.

Ansökningar vi utför för Hollywood Smile på vår klinik i Antalya

-Se till att dina tänder ser rätt ut med fasader -Bara blekningsprocessen, om faner etc. inte krävs -Om några tänder går sönder eller tappas, förbättring med hjälp av nödvändiga behandlingar -Gör tandköttet lämpligt för Hollywood Smile -Utförande procedurer som botox eller fillers vid behov I alla dessa processer kommer vi att informera dig på vårt Hollywood smile center i Antalya och vi kommer att få ditt godkännande för varje ansökan.

Vilka är fördelarna med Hollywood Smile?

-Ditt leende ser estetiskt och naturligt ut. -Dina tänder får ett symmetriskt och vitt utseende. -Dina tänder och tandköttsproblem skulle vara lösta. -Du kommer att ha ett leende i proportion till alla dina ansiktsdrag. -Din mun- och käkstruktur är reglerad. -Du kommer att ha ett leende som är designat speciellt för dig. -Det får dig att se yngre och mer självsäker ut.

Typer av Hollywood-leenden

-Intellektuellt leende: Med denna leendestil där den nedre delen av ansiktet framhävs mer, ges ett passande, moget, kunnigt och intellektuellt utseende. -Attraktivt leende: Med denna leendestil där framtänderna är längre, ges ett yngre och mer attraktivt utseende. -Sportivt leende : Med detta leende där de laterala tänderna är kortare än de centrala framtänderna, ges ett mer uppriktigt och varmt leende.

Efter att ha besökt vår DTG-tandklinik för Hollywood Smile i Antalya, kan du få ditt Hollywood Smile med en design som skulle ge ditt självförtroende tillbaka samtidigt som du har friska tänder och tandkött.