estetisk tandvård

estetisk tandvård

Det är dags att förbättra ditt leende

Har du svårt att le öppet med andra Skäms du över hur dina tänder ser ut? Du kan förbättra ditt leende med skräddarsydd kosmetisk tandvård i Antalya, Turkiet! Genom personliga behandlingar inklusive porslinsfasader, kronor och tandblekning, kan vi hjälpa dig att återfå förtroendet för ditt leende. Vår kosmetiska tandläkare behärskar de konstnärliga och funktionella aspekterna av kosmetiska tandvårdsbehandlingar. Med en behandlingsplan skräddarsydd efter ditt leende erbjuder vårt DTG Tandläkare Antalya – team en personlig och bekväm behandling med förutsägbara och bestående resultat!

Våra utvalda behandlingar

1. Porslinsfanering

Fasader Antalya ger den mest dramatiska förvandlingen som möjligt eftersom de helt täcker framsidan av dina tänder, ger ett perfekt vitt och enhetligt utseende och döljer alla ojämnheter. När dina tänder har justerats (en liten del av tandemaljen har tagits bort), passar faner naturligt. och återställ rätt storlek, form och inriktning Lumineers® är ett mindre invasivt alternativ som inte kräver någon tandförberedelse.

2. Tandkronen

Kronor är porslins- eller keramiska “hattar” för dina tänder som döljer kosmetiska och funktionella skador. De är hållbara och sprickbeständiga, vilket gör dem till ett bra val för molarer och framtänder som är spruckna, trasiga eller missformade. En tandkrona kan i allmänhet Sista 15 år eller mer om den sköts på rätt sätt.

3. Tandbroar

Broar är en permanent ersättning för en eller flera saknade tänder. Bestående av två eller flera anpassade kronor sammanfogade, broar återställer effektivt funktionen och estetiken hos ditt leende. De kan också förhindra att de återstående tänderna flyttar sin position och ändrar ditt bett. Tandbryggor kan också fästas på tandimplantat i stället för intilliggande naturliga tänder.

4. Tandblekning

Vi erbjuder både take-away tandblekningsbehandlingar och tandblekningsbehandlingar på kontoret. Du kan till och med välja blekning på kontoret och begära blekningsbrickor för hemmet för att behålla dina resultat! Tandblekning är ett snabbt sätt att raka bort flera år av ditt leende. Vår kosmetiska tandläkare kommer att övervaka din behandling för att säkerställa att blekningen ger naturliga och estetiska resultat. Så länge du uppfyller alla villkor erbjuder vi dig gratis tandblekning hela livet!

5. Inlägg och onlays

Ibland behöver tänderna bara smärre kosmetiska justeringar för att återställa sin naturliga estetik och funktion. Om du inte behöver en hel krona, erbjuder vi istället inlägg och onlays för att lysa upp ditt leende. Inlays ersätter en inre del av en tand och onlays återställer en eller flera klossar av en tand och förnya dess styrka och struktur.

6. Tandbindning

Tandfärgade material (liknande vita fyllningar) kan användas för att täcka mindre defekter i dina tänder, såsom spån eller hål. I de flesta fall är det inte ens nödvändigt att bedöva tanden.

7. Gingivale Recontouring

Om du känner att ditt leende överskuggas av för mycket tuggummi, erbjuder vi tandköttsrekonturering för att återställa ditt “gummy” leende. När din kosmetiska behandling är klar kommer fler tänder och färre tandkött att dyka upp när du ler. Proceduren kan också förbättra din övergripande tandköttshälsa.

8. Ortodonti

Krokiga tänder orsakar nästan alltid kosmetiska problem, även om snedställningen inte orsakar funktionsproblem som påverkar ditt bett. Det finns ett antal ortodontiska behandlingar idag, inklusive Invisalign®, som kan skräddarsys efter dina behov. Vi hjälper dig att ta reda på vilken behandling som mest effektivt korrigerar dina sneda tänder och förbättrar estetiken i ditt leende.

9. TMJ-behandling

TMJ-behandling kan ha många försvagande symtom, men hanteras ofta effektivt med både kirurgiska och icke-kirurgiska åtgärder.

Hur mycket kostar en Smile Makeover i Antalya?

I dagens värld sätter många människor ett högt värde på tandvårdens estetik. Efter varje tandingrepp är det viktigt att bibehålla ett konsekvent utseende och förbättra funktionen.

Termen “smile makeover i Antalya” syftar på en mängd olika tandbehandlingar. Patientens behov och förväntningar kommer först. Kosmetisk tandvård kan hjälpa människor att förbättra sitt leende, oavsett deras tandproblem eller allmänna munhälsa. Patienter kan välja mellan en mängd olika alternativ som ett resultat av utvecklingen inom många områden av leende makeover, vilket säkerställer att de får den behandling de söker. Smile makeover-nisch gör att patienten kan delta i behandlingsbeslutet. För att säkerställa utmärkt patientnöjdhet finns ett konstant kommunikationsflöde mellan patienten och tandläkaren.

Vad är egentligen en Smile Makeover?

För att uppnå de önskade kosmetiska resultaten används en kombination av tandingrepp. Dental Smile Makeover-proceduren i Antalya börjar med dina individuella krav och är bara en kosmetisk procedur som hjälper till att förbättra leendet. Men du kan också behöva funktionsförbättringar. Därför föreslår vi att du konsulterar våra proffs för att hitta den bästa behandlingsregimen för din tandförnyelse i Turkiet.

Vi behöver dessa utbyten mellan dig och specialisterna för att skapa den mest skräddarsydda strategin för din leendeförvandling. Det enda syftet med dessa samtal är att göra det möjligt för dig att fatta ett välgrundat och otvunget beslut.

Vi tror också att en leende makeover är ett personligt val och en persons idé om skönhet, och vi inser betydelsen av denna syn. Det är därför vi kommer att arbeta med dig för att göra de små förändringar du vill ha eller de dramatiska förändringar du vill ha för ditt leende. Vi har dig täckt på alla fronter!

Behandlingar för Smile Makeover i Antalya 

Grundläggande bleknings- eller avkalkningsbehandlingar finns om du vill bli av med gula och missfärgade tänder. När tänderna blekas och skalas avlägsnas missfärgningen vilket resulterar i ljusa och levande tänder.

Om blekning och flagning har misslyckats, används tandfasader. Fanér är också ett alternativ om du vill förbättra formen på dina tänder eller om du har skadade tänder.

Tandkronor används när du vill förbättra funktionen och utseendet på dina tänder genom att täcka hela tändernas struktur. Kronor, även kallade “kepsar”, används för att täcka trasiga tänder.

När en tand är obekväm eller svårt skadad, används tandimplantat. Tandimplantat används ofta av personer som inte har tänder.

Smile Makeover i Antalya är mycket populärt eftersom vi erbjuder utmärkt service till ett rimligt pris. Folk väljer oss också för att vi har praktiserat kosmetisk tandvård under lång tid. Som ett resultat av detta har vi ett tvärvetenskapligt team av specialister, designers, tekniker och tandläkare som kan hjälpa dig att bestämma rätt procedurer för att få bästa resultat. Vi bryr oss inte bara om dina tänders utseende, utan också om deras hälsa och funktion.

Så om du letar efter sätt att förbättra ditt leende med hjälp av experter och specialister, har du kommit till rätt plats. Det bästa valet är att kontakta Cure Booking och få en personlig offert.

Få en behandlingsplan för Smile Makeover i Antalya

När du träffar dina kosmetiska tandläkare för att diskutera ditt nya leende, kommer de att skapa en behandlingsplan för att ta itu med alla problemen med dina tänder och förvandla ditt leende till en passform för en Hollywood filmstjärna. Varje individ och varje flin är unik. En persons plan kan kräva bara en session, medan en annan kan kräva sex månaders ortodontiska operationer och behandlingar för att uppnå önskat resultat.

Smile Makeover Kosten i Antalya

Nu till den viktigaste delen: hur mycket skulle ett nytt leende kosta i Antalya? Kostnaden för att byta ut dina tänder varierar mycket beroende på vad som behöver göras. En enkel blekningsprocedur är mycket billigare än en hel uppsättning implantat, så du bör prata med din tandläkare om en strategi innan du får en uppskattning. Om du är i behov av implantat och zirkoniumkronor skulle den totala kostnaden för en leende makeover i Antalya vara mellan 7 000 och 10 000 euro. Detta pris varierar dock helt från patient till patient. Du måste skicka oss bilder på dina tänder eller tandröntgen, så kan vi göra en personlig behandlingsplan och ge dig en överkomlig kostnad för leendedesign i Antalya . 

Eftervård av Smile Makeover i Antalya

Du måste behålla dina nya tänder när du har slutfört allt ditt tandarbete och uppnått det perfekta leendet. Efter ditt ingrepp är din kosmetiska tandläkare den sista auktoriteten för tandvård och bör behandlas som sådan. Att veta hur man ändrar sina tidigare tandvårdsvanor är avgörande, eftersom de med stor sannolikhet leder till behovet av en övergång i första hand.

Det är viktigt att notera att ersättningständerna i din mun inte är sammansatta av samma material som dina ursprungliga tänder när din tandingrepp är klar. Eftersom kompositfaner är benägna att missfärgas är det viktigt att undvika måltider som kaffe, te, vin eller något med en stark färg. Porslinsfaner är däremot fläckbeständiga. Sockerkonsumtion, mellanmål mellan måltiderna och alkoholkonsumtion bör alla hållas till ett minimum.

Kontakta oss för mer information om: smile makeover kostnader i Antalya och en personlig offert. Läs också Är det säkert eller riskabelt att skaffa faner i Antalya?